peneman


Thursday, 15 December 2011

Burung Hantu *Biyy*


Biyy, knapa muka tau mcm tuhh. HAHA. apa-2 jehh lha kan.
Oke, nehh lha Burung Hantu saya.

Saya sayang dea tau :) jgn ambik dea ea.
Insyallah :)
Nak tau knapa saya panggil dea Burung Hantu?
Haa nehh sbb dea, org kan biasa tido malam-2,
yang dea nehh tido pagi-2.
Bila dea tak bole tido nnti sah-2 aku yang jadi mangsa dea.
Kan dah sama dengan Burung Hantu. 
hihi

Wednesday, 14 December 2011

Tension....

Sumpah babe, malam nehh aku memang tension giler.
rasa binggit punn ada.
Hyee Lelaki, kau buta ke? Kau tak nmpak ke relation aku dgn Apiez Kechik.
Buta dah ea? Bodoh dho kau nehh, mnyusah kan hidup aku jehh.
Kecik-2 tak nak mampus bila dah hidup smpai besar aku yang kau susah kan.
Dah lhaa weh -,- tak payah IM aku lagi.
malas nak layan kau lhaa, bila aku tipu kau tau plak kau nak
melenting. Dah tuhh apa hak kau nak maki maki Bfiee aku??
Wehh, kau tak ada hak tau, siap nak post dekat status kau lg.
Bole pulak kau mention nama Bfiee aku kan?
sial dho kau nehh jantan!
Aku tak tanggung kalo jadi apa-2 dekat kau.
By The Way Thanks sbb buat aku huru hara and serabot!

^^,

Dea cakap ilapchiu lhaa dekat kitee. Hee! 
Sayang awak lhaa glerr..
Hee! ilapchiu tuwww..
Budak gedik.. Budak yang kuat touching.
Tuhh semua sifat dea..
*muahh muahh*

Tuesday, 13 December 2011

Aku Dah Nak Masuk From5..




    Hai guys.. Aku rasa mcm kejap jehh aku dah nak masuk form5. Tapi bg korang yg form5 tuhh mesti seronok kan? yelhaa dah hbs sekolah. Tak apa tak apa, aku tgh menanti dgn penuh kesabaran. hiih
Bila cakap pasal from5 jehh mesti dekat dgn SPM betol tak? Lagi pening kepala aku..
Takut tak bole fokus lhaaa, mana tak nya asyik dok menghadap binatang neh jehh #facebook#twitter#blog#skype.. org ada aku pun nak ada jgak. Haha! Last-2 tak terlayan. Kalo dah duduk menghadap mmg tak ingat benda lain. Mcm kena pukau, susah gler, tapi bila tak onlne plak rasa mcm tak bole hidup. Lagi-2 skg dah ada Bfiee, mak arhh lg lhaa mmg berkepit jehh dgn handfone!! Ingat tahun depan nak lebih fokus dgn buku tapi korang tau tak, mmg setiap tahun aku cakap benda yang sama. huhu, yang ada cuma habuk.. Pasal binatang nehh jgak lha keje ruma aku semua terbalik. virus gleer kan? Tau tak apa.
Harap dapat buat yang terbaik lhaa.. Hilang kan sifat pemalas yang ada dalam diri aku nehh. 
okee bye bye, mata aku dah rabak nehh, nak membuta. Bak kata biyy aku *muahhh muahh*

Skype..

Azizul Hakim...



Apa lhaa adik aku nehh. Nak skype dgn aku tapi malu-2.
hehe, sama lha dgn aku.
tapi tak berbual apa punn cuma.
kau tgk aku, aku tgk kau. hohoh
Tapi comel jgak adik aku nehh kan? hih
amboi gatal nehh,
Eh Eh tyra, awak tuhh dah ada bfiee.
ye oke!! 
Thanks adik :) 
muah sikitt :*



Monday, 12 December 2011

Tak Serikk!


Kenapa lhaa kau suka sgt mogok adik??
apa lg yg tak kena dgn org dalam rumah tuh? 
siapa lg yg tak faham kau? ayah? ke kau sendiri yg tak faham diri kau dik?
kau tuhh kecik lg. kau tak faham dunia luar yg kau anggap seronok tuhh.
kau tau tak brapa byk duri halus yg kau tak nmpak kat luar sana tuhh.
Bila aku tau hidup kau kat ruma tuhh mcm mana 
aku rasa kau lg bertuah dari kita org semua,
cuma kau tak pandai nak hargai jehh..
Bila kau dah sedar nnti baru kau tau mcm mana seronok nya hidup dgn dea org yg dkat ruma tuhh.
tapi tlg jgn buat benda yg bole buat kau menyesal. 
kau ada ramai kakak and abg ankat yg syg kau.
kau akan rasa jgak apa yg kau nak, tapi bukan skg.
takecare sayang :)

Takut dgn keadaan??





 Kenapa aku jadi takut bila baca status kau dekat Facebok? 
Game?? kenapa mesti ada perkataan tuhh ek? Perkataan yg bole buat aku trauma dgn lelaki.
Aku tak nak sbb tuh aku jadi ragu dekat kau.
Nak tanya punn aku tak brani lagi lagi skg kau tgh tak sihat.

Tlg jgn hancur kan hati aku? Please..
aku tak penah mnta apa apa punn dari kau.
cuma nak kau sayang aku dgn ikhlas jehh. salah?? tlg jgn buat aku..

Bila aku tgk balik Ex-2 kau, aku rasa mcm aku nehh jauh sgt dgn deaorg.
layak ke aku? siapa lha aku kan kalo nak dibandingkan dgn deaorg..
Tapi aku tak penah mnta semua nehh.
kalo kau cakap kau sakit hati sbb asyik-2 kena game. hbs aku mcm mana?
tak sama dgn kau?
tak salah kan mula kan hidup baru.
kenapa mesti nak berdendam bila kau dah jumpa org yg betol-2 sayang kau.


Ikhlas- tyrairshad-