peneman


Wednesday, 14 December 2011

Tension....

Sumpah babe, malam nehh aku memang tension giler.
rasa binggit punn ada.
Hyee Lelaki, kau buta ke? Kau tak nmpak ke relation aku dgn Apiez Kechik.
Buta dah ea? Bodoh dho kau nehh, mnyusah kan hidup aku jehh.
Kecik-2 tak nak mampus bila dah hidup smpai besar aku yang kau susah kan.
Dah lhaa weh -,- tak payah IM aku lagi.
malas nak layan kau lhaa, bila aku tipu kau tau plak kau nak
melenting. Dah tuhh apa hak kau nak maki maki Bfiee aku??
Wehh, kau tak ada hak tau, siap nak post dekat status kau lg.
Bole pulak kau mention nama Bfiee aku kan?
sial dho kau nehh jantan!
Aku tak tanggung kalo jadi apa-2 dekat kau.
By The Way Thanks sbb buat aku huru hara and serabot!

No comments:

Post a Comment